Nieuws

Nieuwsitem 25 maart 2019

There’s no such thing as a one size fits all API strategy

Evenals vorig jaar, hebben we voor de tweede editie van Hét API congres, Menno Abbink (Lead architect, DLL) weten te strikken om de rol van dagvoorzitter te vervullen en het congres onder zijn leiding tot een inspirerende, succesvolle editie te maken. Wij belden Menno op voor een korte Q&A over het congres dat plaats vindt op 9 april in het Valk Exclusief in Utrecht. 

 

+ Lees meer
Partner nieuws 21 maart 2019

8 API Trends voor 2019

Hier zijn acht API-trends om in de gaten te houden in 2019. We hebben de volgende manieren geïdentificeerd waarop bedrijven gezonde API-programma's kunnen ontwikkelen en schalen. Hoe zetten bedrijven API’s in om resultaten te leveren?

+ Lees meer
Blog 27 februari 2019

APIs & security: wat u moet weten

API's zijn buitengewone stukjes technologie, maar ze hebben ook beveiligingsrisico's. Het is belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de noodzakelijke maatregelen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat u up-to-date bent over API's en beveiliging.

+ Lees meer
Congresnieuws 30 januari 2019

The Datadriven Dreamteam

In deze samenwerking wordt gebruik gemaakt van de ‘KLM X-programma’ aanpak waarbij nieuwe producten of processen in een live situatie worden getest en geoptimaliseerd. Zij bouwen prototypes die worden getest in een live operationele omgeving om datagedreven. Benieuwd wie dit zijn? Lees verder...

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen