Nieuws

Congresnieuws 28 maart 2018

Ontmoet uw vakgenoten!

Kom tijdens het API congres in contact met ruim 100 vakgenoten! Benieuwd naar welke organisaties & functies aanwezig zullen zijn tijdens het congres? Hieronder kunt u een overzicht van de huidige deelnemerslijst vinden. 

+ Lees meer
Persbericht 20 maart 2018

AppyThings ook in België en Luxemburg

30 AUGUSTUS 2017 | FREDERIC PETITJEAN – Het Nederlands AppyThings breidt zijn actieterrein uit naar België en Luxemburg. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van API’s.

Met de API’s van AppyThings kunnen ondernemingen hun bedrijfsdata en extra functionaliteit ontsluiten voor apps en websites, ook van derde partijen. Het bedrijf focust op vier gebruiksmodellen: applicatie-integratie, customer engagement, nieuwe verdienmodellen en Internet of Things. Voor de lancering in België en Luxemburg sloot AppyThings een joint venture met Gumption. Ook in Nederland gaan beide bedrijven een strategische samenwerking aan.

+ Lees meer
Congresnieuws 08 december 2017

Tweetal nieuwe congressen binnen IT Development portfolio

In 2018 zullen twee nieuwe telgen in de Heliview familie het levenslicht zien: API18 en DevOps18 zijn beiden nieuwe congressen die respectievelijk in april en juni 2018 hun eerste editie zullen beleven. Op zichzelf staand adresseren beiden events twee belangrijke ontwikkelingen in de IT markt terwijl ze tegelijkertijd in elkaars verlengde liggen.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen