Nieuws

Nieuwsitem 11 januari 2019

Bank as a Platform: the API Journey Continues

Benieuwd hoe het Centraal API-team van ABN AMRO in een jaar tijd door middel van API-technologie zich doorontwikkeld naar open banking? Welke processen zij door maken om van een gesloten systeem te groeien naar een Open Banking-Platform?

Klik op de link hieronder...

+ Lees meer
Nieuwsitem 17 december 2018

It’s an API world we live in!

Anno 2018 is alles en iedereen om ons heen ‘connected’. Hoe kan dat eigenlijk? Op welke manier wordt dit gerealiseerd? Op welke manier wordt data van de ene naar de andere plek ‘verplaatst’? Op welke manier zorgen verschillende apparaten en apps ervoor dat zij elkaar ‘begrijpen’? Je raad het waarschijnlijk al: dat doen we door middel van ‘Application Programming Interfaces’ veelal afgekort als: API’s.

In zijn keynote, zal Bob van Luijt aan het publiek beargumenteren waarom hij denkt dat de volgende stap na platform ecosystemen al te zien is.

+ Lees meer
Persbericht 20 maart 2018

AppyThings ook in België en Luxemburg

30 AUGUSTUS 2017 | FREDERIC PETITJEAN – Het Nederlands AppyThings breidt zijn actieterrein uit naar België en Luxemburg. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van API’s.

Met de API’s van AppyThings kunnen ondernemingen hun bedrijfsdata en extra functionaliteit ontsluiten voor apps en websites, ook van derde partijen. Het bedrijf focust op vier gebruiksmodellen: applicatie-integratie, customer engagement, nieuwe verdienmodellen en Internet of Things. Voor de lancering in België en Luxemburg sloot AppyThings een joint venture met Gumption. Ook in Nederland gaan beide bedrijven een strategische samenwerking aan.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen