Sprekers 2019

Koen Adolfs
Koen Adolfs
Product Owner Open Banking
ABN Amro

In de loop van zijn carrière heeft Koen een voorliefde ontwikkeld voor verandering, strategie en digitale innovatie. Na zich te hebben toegelegd op internet en mobiel, begon hij zich te specialiseren in API's toen PSD2 in de maak was. Als Product Owner voor Open Banking zijn Koen en zijn team verantwoordelijk voor het API-platform van ABN AMRO en ondersteunen zij de business lines bij het formuleren van hun visie en het vergroten van de ontwikkelaarsgemeenschap.

400 Menno Abbing_API2018.jpg
Dagvoorzitter
Menno Abbink
Lead Architect
DLL

Menno is een mensgerichte, technologie-liefhebbende professional die graag de kloof tussen business en IT overbrugt en de manier waarop we zaken kunnen doen veranderen door opkomende technologieën op te nemen waar we maar kunnen.

Hans Bot_API2019.jpg
Hans Bot
Architect
Yenlo

Hans is een all-round Architect en staat al meer dan vijfentwintig jaar aan de frontlinie van IT-ontwikkelingen. Tegenwoordig richt Hans zich op state-of-the-art cloud- en integratieplatforms, vaak in het kader van digitale transformatie. Hans heeft een passie voor innovatieve technologieën en heeft wereldwijd API-projecten geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties.

Maxim Bours.jpg
Maxim Bours
CEO
Huispedia

Maxim Bours is oprichter en CEO van Huispedia. Heeft zijn eerste woning volledig zelf aangekocht & verkocht zonder aan- & verkoopmakelaar. Zo is het idee ontstaan dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn, al is het met wat extra hulp waar nodig. Hieruit volgde Huispedia als bedrijf: Nederlands snelst groeiende onafhankelijk woningplatform die de markt transparanter en overzichtelijk maakt. Hiervoor werkte hij bij de scale-up Sana, daarna meerdere afdelingen binnen KLM en uiteindelijk eindverantwoordelijke bij KLM’s innovatie tak als Head of X-Flights. Daarvoor heeft hij een studieachtergrond in Business Information Management aan de Erasmus Universiteit.

400 Kevin Bouwmeester_API2018.jpg
Kevin Bouwmeester
Apigee Technology Lead Benelux
Google

Kevin is bij Google verantwoordelijk voor het succes van Apigee klanten in Benelux. Al enkele jaren assisteert en adviseert hij organisaties bij het opzetten van een API strategie en de architectuur. Hij is daarom ook wel bekend als de “API Ninja”. Buiten werk is Kevin voornamelijk geïnteresseerd in IPAs.

Meer sprekers worden geladen