Sprekers 2019

400 Menno Abbing_API2018.jpg
Dagvoorzitter
Menno Abbink
Lead Architect
DLL

Menno is een mensgerichte, technologie-liefhebbende professional die graag de kloof tussen business en IT overbrugt en de manier waarop we zaken kunnen doen veranderen door opkomende technologieën op te nemen waar we maar kunnen.

Koen Adolfs
Koen Adolfs
Product Owner Open Banking
ABN Amro

In de loop van zijn carrière heeft Koen een voorliefde ontwikkeld voor verandering, strategie en digitale innovatie. Na zich te hebben toegelegd op internet en mobiel, begon hij zich te specialiseren in API's toen PSD2 in de maak was. Als Product Owner voor Open Banking zijn Koen en zijn team verantwoordelijk voor het API-platform van ABN AMRO en ondersteunen zij de business lines bij het formuleren van hun visie en het vergroten van de ontwikkelaarsgemeenschap.

Maxim Bours.jpg
Maxim Bours
Product Manager X-Flights
KLM

Maxim is ooit begonnen als business & IT management trainee binnen de Air France-KLM groep. Ondertussen heeft hij al vier verschillende functies gehad binnen de organisatie, van product owner binnen de vrachtafdeling tot manager binnen het IT infrastructuur team. Nu is hij verantwoordelijk voor API ontwikkeling voor meerdere domeinen binnen de gehele groep Air France-KLM. Van vliegtuig onderhoud tot de vracht, van ground operations tot inflight.

Anuschka Diderich_API2019.jpg
Anuschka Diderich
Thought Leader API
Thought Leader API, CUBES by KP

Anuschka is binnen KPN New Business verantwoordelijk voor de API Store. Via dit platform worden APIs van KPN én van partners (start ups/scale ups, MKB en corporates) aangeboden als producten voor de zakelijke markt. APIs bieden enorm veel mogelijkheden om op een snelle manier nieuwe diensten te ontwikkelen en nieuwe business modellen in de markt te zetten. Anuschka combineert IT en business ervaring om nieuwe technologieën, over een breed product portfolio en middels APIs, toegankelijk te maken voor de markt.

Bob van Luijt_API2019.jpg
Bob van Luijt
Independent founder, creative & technologist
Kubrickology Innovations

Bob is een creatieve technoloog en ontwerper die op het kruispunt van technologie, design en kunst werkt. Hij startte zijn carrière als freelance softwareontwikkelaar tijdens zijn kunststudie en stichtte zijn bedrijf Kubrickology direct na het behalen van zijn bachelordiploma. Bob helpt andere bedrijven nieuwe zakelijke kansen te vinden door nieuwe technologieën te implementeren en te onderzoeken, zoals API’s, Internet of Things, machine learning en meer..

Meer sprekers worden geladen