Sprekers 2019

Anuschka Diderich_API2019.jpg
Anuschka Diderich
Thought Leader API
KPN New Business

Anuschka is binnen KPN New Business verantwoordelijk voor de API Store. Via dit platform worden APIs van KPN én van partners (start ups/scale ups, MKB en corporates) aangeboden als producten voor de zakelijke markt. APIs bieden enorm veel mogelijkheden om op een snelle manier nieuwe diensten te ontwikkelen en nieuwe business modellen in de markt te zetten. Anuschka combineert IT en business ervaring om nieuwe technologieën, over een breed product portfolio en middels APIs, toegankelijk te maken voor de markt.

400 Menno Abbing_API2018.jpg
Dagvoorzitter
Menno Abbink
Lead Architect
DLL

Menno is een mensgerichte, technologie-liefhebbende professional die graag de kloof tussen business en IT overbrugt en de manier waarop we zaken kunnen doen veranderen door opkomende technologieën op te nemen waar we maar kunnen.

Koen Adolfs
Koen Adolfs
Product Owner Open Banking
ABN Amro

In de loop van zijn carrière heeft Koen een voorliefde ontwikkeld voor verandering, strategie en digitale innovatie. Na zich te hebben toegelegd op internet en mobiel, begon hij zich te specialiseren in API's toen PSD2 in de maak was. Als Product Owner voor Open Banking zijn Koen en zijn team verantwoordelijk voor het API-platform van ABN AMRO en ondersteunen zij de business lines bij het formuleren van hun visie en het vergroten van de ontwikkelaarsgemeenschap.

Hans Bot_API2019.jpg
Hans Bot
Architect
Yenlo

Hans is een all-round Architect en staat al meer dan vijfentwintig jaar aan de frontlinie van IT-ontwikkelingen. Tegenwoordig richt Hans zich op state-of-the-art cloud- en integratieplatforms, vaak in het kader van digitale transformatie. Hans heeft een passie voor innovatieve technologieën en heeft wereldwijd API-projecten geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties.

Maxim Bours.jpg
Maxim Bours
CEO
Huispedia

Maxim Bours is oprichter en CEO van Huispedia. Heeft zijn eerste woning volledig zelf aangekocht & verkocht zonder aan- & verkoopmakelaar. Zo is het idee ontstaan dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn, al is het met wat extra hulp waar nodig. Hieruit volgde Huispedia als bedrijf: Nederlands snelst groeiende onafhankelijk woningplatform die de markt transparanter en overzichtelijk maakt. Hiervoor werkte hij bij de scale-up Sana, daarna meerdere afdelingen binnen KLM en uiteindelijk eindverantwoordelijke bij KLM’s innovatie tak als Head of X-Flights. Daarvoor heeft hij een studieachtergrond in Business Information Management aan de Erasmus Universiteit.

Meer sprekers worden geladen