Sprekers 2019

400 Kevin Bouwmeester_API2018.jpg
Kevin Bouwmeester
Apigee Technology Lead Benelux
Google

Kevin is bij Google verantwoordelijk voor het succes van Apigee klanten in Benelux. Al enkele jaren assisteert en adviseert hij organisaties bij het opzetten van een API strategie en de architectuur. Hij is daarom ook wel bekend als de “API Ninja”. Buiten werk is Kevin voornamelijk geïnteresseerd in IPAs.

Anuschka Diderich_API2019.jpg
Anuschka Diderich
Thought Leader API
KPN New Business

Anuschka is binnen KPN New Business verantwoordelijk voor de API Store. Via dit platform worden APIs van KPN én van partners (start ups/scale ups, MKB en corporates) aangeboden als producten voor de zakelijke markt. APIs bieden enorm veel mogelijkheden om op een snelle manier nieuwe diensten te ontwikkelen en nieuwe business modellen in de markt te zetten. Anuschka combineert IT en business ervaring om nieuwe technologieën, over een breed product portfolio en middels APIs, toegankelijk te maken voor de markt.

Jeroen van Dijk_API2019.jpg
Jeroen van Dijk
Technical consultant
Enrise BV

Jeroen is een gepassioneerde IT-professional die altijd streeft naar de beste oplossing voor een klant. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs de perfecte technische oplossing, maar altijd een geoptimaliseerde oplossing die het beste bij de situatie past.

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen over welk type technische oplossing je moet kiezen, heb je globale kennis nodig van de tools, technieken en keuzes die voor handen zijn. Zijn jarenlange betrokkenheid bij de PHP-community heeft hem geholpen om te zien dat het verkrijgen en delen van die kennis de sleutel is voor groei.

In zijn dagelijks werk is Jeroen betrokken geweest bij het maken van dit soort technische keuzes voor bedrijven als AutoTrack, Ziggo, Veronica en Simpel.

400 Pim Gaemers_API2018.jpg
Pim Gaemers
Senior Integratie Consultant
Rubix

Aangetrokken door de vele verschillende technieken en complexiteit bij het implementeren van integratie oplossingen, heeft Pim zich vanaf 2008 ontwikkeld tot het niveau van integratie specialist. Vanuit die rol begeeft hij zich op alle niveaus in een organisatie: van beheer tot en met architectuur en ook de business. Vanaf 2014 heeft Pim zich gestort op de nieuwe wereld van integratie op basis van API’s. Als specialist op dit deelgebied is hij verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van het API management platform bij Schiphol, Brussels Airport en Finavia (Helsinki).

Jascha Gregorowitsch
Jascha Gregorowitsch
CTO
Enable U

Jascha heeft inmiddels al ruim 20 jaar ervaring in de IT sector. Sinds 2009 is hij werkzaam bij integratiespecialist Enable U. Hier heeft hij de business unit Public Sector opgezet. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het realiseren en professionaliseren van product developement en support binnen Enable-U.

Meer sprekers worden geladen