Sprekers

Bob van Luijt_API2019.jpg
Bob van Luijt
Independent founder, creative & technologist
Kubrickology Innovations

Bob is een creatieve technoloog en ontwerper die op het kruispunt van technologie, design en kunst werkt. Hij startte zijn carrière als freelance softwareontwikkelaar tijdens zijn kunststudie en stichtte zijn bedrijf Kubrickology direct na het behalen van zijn bachelordiploma. Bob helpt andere bedrijven nieuwe zakelijke kansen te vinden door nieuwe technologieën te implementeren en te onderzoeken, zoals API’s, Internet of Things, machine learning en meer..

400 Kurt van Meerbeeck_API2018.jpg
Kurt Van Meerbeeck
ICT Architect
AXI BV

Kurt is een pragmatische ICT architect met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is actief betrokken bij de opzet van API Management Platformen bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. In elk project gaat Kurt op zoek naar het beste compromis tussen de ideale situatie en wat haalbaar is.

Colin McGovern_API2019.jpg
Colin McGovern
Product Manager
Axway

Colin werkt al 22 jaar in zowel grote bedrijven als startups. Hij beheert het API Builder-product bij Axway, waarmee klanten snel hun microservices kunnen bouwen. Zijn verleden omvat grote SaaS-platforms en kleine apparaatstuurprogramma's. Hij helpt klanten platforms te bouwen waarmee hun teams zich veilig kunnen richten op waarde, niet op infrastructuur.

Sukki Sandhar_API2019.jpg
Sukki S. Sandhar
Senior Director Presales EMEA
Tibco

Sukki is a London-based technology executive with extensive experience in the global telecom and financial services industry in Business Development, Technical Presales and Industry Marketing. Sukki’s years of coaching, leading and customer-facing work in a highly dynamic technology space give him great insights into how software is created, sold and used.
The outcome of these activities has resulted in successful, energized and motivated global presales teams.

Martijn Stellinga_API2019.jpg
Martijn Stellinga
Lead Developer
ANWB

Martijn heeft een master in technische informatica van de Technische Universiteit Delft. Hij werkt al bijna 20 jaar in de IT, en heeft aan veel dingen gewerkt, van een desktopapplicatie voor tijdschrijven tot een cloud-gebaseerd systeem om zonnepanelen te monitoren. De afgelopen drie jaar heeft hij gewerkt aan het implementeren van een API-platform bij de afdeling Online van de ANWB en het coachen van teams om dit goed te gebruiken.

Meer sprekers worden geladen