Sprekers

Jeroen van Dijk_API2019.jpg
Jeroen van Dijk
Technical consultant
Enrise BV

Jeroen is een gepassioneerde IT-professional die altijd streeft naar de beste oplossing voor een klant. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs de perfecte technische oplossing, maar altijd een geoptimaliseerde oplossing die het beste bij de situatie past.

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen over welk type technische oplossing je moet kiezen, heb je globale kennis nodig van de tools, technieken en keuzes die voor handen zijn. Zijn jarenlange betrokkenheid bij de PHP-community heeft hem geholpen om te zien dat het verkrijgen en delen van die kennis de sleutel is voor groei.

In zijn dagelijks werk is Jeroen betrokken geweest bij het maken van dit soort technische keuzes voor bedrijven als AutoTrack, Ziggo, Veronica en Simpel.

400 Pim Gaemers_API2018.jpg
Pim Gaemers
Senior Integratie Consultant
Rubix

Aangetrokken door de vele verschillende technieken en complexiteit bij het implementeren van integratie oplossingen, heeft Pim zich vanaf 2008 ontwikkeld tot het niveau van integratie specialist. Vanuit die rol begeeft hij zich op alle niveaus in een organisatie: van beheer tot en met architectuur en ook de business. Vanaf 2014 heeft Pim zich gestort op de nieuwe wereld van integratie op basis van API’s. Als specialist op dit deelgebied is hij verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van het API management platform bij Schiphol, Brussels Airport en Finavia (Helsinki).

Jascha Gregorowitsch
Jascha Gregorowitsch
CTO
Enable U

Jascha heeft inmiddels al ruim 20 jaar ervaring in de IT sector. Sinds 2009 is hij werkzaam bij integratiespecialist Enable U. Hier heeft hij de business unit Public Sector opgezet. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het realiseren en professionaliseren van product developement en support binnen Enable-U.

Bob van Luijt_API2019.jpg
Bob van Luijt
Independent founder, creative & technologist
Kubrickology Innovations

Bob is een creatieve technoloog en ontwerper die op het kruispunt van technologie, design en kunst werkt. Hij startte zijn carrière als freelance softwareontwikkelaar tijdens zijn kunststudie en stichtte zijn bedrijf Kubrickology direct na het behalen van zijn bachelordiploma. Bob helpt andere bedrijven nieuwe zakelijke kansen te vinden door nieuwe technologieën te implementeren en te onderzoeken, zoals API’s, Internet of Things, machine learning en meer..

400 Kurt van Meerbeeck_API2018.jpg
Kurt Van Meerbeeck
ICT Architect
AXI BV

Kurt is een pragmatische ICT architect met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is actief betrokken bij de opzet van API Management Platformen bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. In elk project gaat Kurt op zoek naar het beste compromis tussen de ideale situatie en wat haalbaar is.

Meer sprekers worden geladen