Sprekers

Jeroen van Dijk_API2019.jpg
Jeroen van Dijk
Technical consultant
Enrise BV

Jeroen is een gepassioneerde IT-professional die altijd streeft naar de beste oplossing voor een klant. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs de perfecte technische oplossing, maar altijd een geoptimaliseerde oplossing die het beste bij de situatie past.

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen over welk type technische oplossing je moet kiezen, heb je globale kennis nodig van de tools, technieken en keuzes die voor handen zijn. Zijn jarenlange betrokkenheid bij de PHP-community heeft hem geholpen om te zien dat het verkrijgen en delen van die kennis de sleutel is voor groei.

In zijn dagelijks werk is Jeroen betrokken geweest bij het maken van dit soort technische keuzes voor bedrijven als AutoTrack, Ziggo, Veronica en Simpel.

400 Menno Abbing_API2018.jpg
Dagvoorzitter
Menno Abbink
Lead Architect
DLL

Menno is een mensgerichte, technologie-liefhebbende professional die graag de kloof tussen business en IT overbrugt en de manier waarop we zaken kunnen doen veranderen door opkomende technologieën op te nemen waar we maar kunnen.

Koen Adolfs
Koen Adolfs
Product Owner Open Banking
ABN Amro

In de loop van zijn carrière heeft Koen een voorliefde ontwikkeld voor verandering, strategie en digitale innovatie. Na zich te hebben toegelegd op internet en mobiel, begon hij zich te specialiseren in API's toen PSD2 in de maak was. Als Product Owner voor Open Banking zijn Koen en zijn team verantwoordelijk voor het API-platform van ABN AMRO en ondersteunen zij de business lines bij het formuleren van hun visie en het vergroten van de ontwikkelaarsgemeenschap.

Hans Bot_API2019.jpg
Hans Bot
Architect
Yenlo

Hans is een all-round Architect en staat al meer dan vijfentwintig jaar aan de frontlinie van IT-ontwikkelingen. Tegenwoordig richt Hans zich op state-of-the-art cloud- en integratieplatforms, vaak in het kader van digitale transformatie. Hans heeft een passie voor innovatieve technologieën en heeft wereldwijd API-projecten geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties.

Maxim Bours.jpg
Maxim Bours
Product Manager X-Flights
KLM

Maxim is ooit begonnen als business & IT management trainee binnen de Air France-KLM groep. Ondertussen heeft hij al vier verschillende functies gehad binnen de organisatie, van product owner binnen de vrachtafdeling tot manager binnen het IT infrastructuur team. Nu is hij verantwoordelijk voor API ontwikkeling voor meerdere domeinen binnen de gehele groep Air France-KLM. Van vliegtuig onderhoud tot de vracht, van ground operations tot inflight.

Meer sprekers worden geladen