Sprekers

400 Menno Abbing_API2018.jpg
Dagvoorzitter
Menno Abbink
Lead Architect
DLL

Menno is een mensgerichte, technologie-liefhebbende professional die graag de kloof tussen business en IT overbrugt en de manier waarop we zaken kunnen doen veranderen door opkomende technologieën op te nemen waar we maar kunnen.

Bram van Dam.jpg
Bram van Dam
Product Owner
Raet

Vanuit een elektronica opleiding in de software ontwikkeling terecht gekomen. Uiteindelijk via een aantal omwegen product owner geworden. Ik heb met meerdere teams aan verschillende producten gewerkt. Van hardware ontwikkeling, embedded software tot API development inmiddels heb ik ze allemaal gezien. Sinds 2 jaar ben ik de uitdaging aangegaan om van een “walled garden” een open ecosysteem te maken.

Paskal van Lomm.jpg
Paskal van Lomm
Directeur & oprichter
Duxxie

Paskal van Lomm heeft met de teams die hij heeft neergezet aansprekende resultaten geboekt in verschillende bedrijfssectoren. Door (online) innovaties, techniek en mensen bij elkaar te brengen, realiseert hij vernieuwingen voor klanten en organisaties. Met Duxxie staat er een zorgplatform dat meer tijd oplevert voor de zorg(-verleners).

Maarten Roosendaal_APIBE2019.jpg
Maarten Roosendaal
IT Architect
bol.com

Maarten is an IT Architect with experience in topics ranging from (Open) API’s, Conversational Commerce, (On-Site) Search to Platform Transformation and Agile Architecture. He has 20 years of IT experience, from Business Consultant to Developer, Software Architect and Project leader in domains like Government and Banking and E-Retail.

godfried.jpg
Godfried Bogaerts
CEO
BeterDichtbij

Godfried Bogaerts is CEO van BeterDichtbij. Na eerder mede-oprichter van internetbureau Mirabeau (met klanten als Funda, ING en KLM) zet hij nu zijn ervaring in om de zorgsector met digitalisering makkelijker te maken. Twee jaar geleden richtte hij, samen met 28 ziekenhuizen, het bedrijf BeterDichtbij op. Een nieuw merk in de zorg. Met als basis een snelgroeiende dienst die eenvoudig en veilig contact tussen consument en zorgverlener mogelijk maakt. Samen met de deelnemende ziekenhuizen en huisartsenpraktijken wordt BeterDichtbij continue verder ontwikkeld. De inzet van API’s maakt hier een belangrijk onderdeel van uit.

Meer sprekers worden geladen